Sport

Železničar pobedom započeo EHF kup

Rukometaši Železničara ostvarili su prvu takmičarsku pobedu u novoj sezoni, ali tri gola razlike protiv Kaerjenga iz Luksemburga (30:27) ne garantuju miran put na revanš prvog kola kvalifikacija za EHF kup, 9. septembra u Bašaražu.

Nišlije imaju za čime da žale, jer su u finišu prvog poluvremena imale devet golova prednosti (19:10), posle sasvim solidne, smislene i borbene igre u prvoj polovini meča.

Međutim, u nastavku su prikazali potpuno drugo lice, gosti su, predvođeni iskusnim srpskim internacionalcem Zoranom Radojevićem, koji je svih svojih sedam golova postigao u drugom poluvremenu i odličnim Ožerom na golu, nastavak meča otvorili serijom 5:0, a već do 43. minuta potpuno istopili minus (21:20).

Nizale su se greške domaćih rukometaša kao na traci, trener Vujović je pokušao da reaguje tajm-autima i izmenama.

Golovima Spasića i Ćeranića „Želja“ stiče četiri gola viška (27:23), Luksemburžani se ponovo primičuna jedan gol zaostatka, a Kljajić je sa bekovske pozicije postavio konačnih 30:27.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com