Sport

Železničar nastavlja uspešnu takmičarsku sezonu

Rukometaši Železničara nastaviće da “diktiraju tempo” u najjačoj domaćoj rukometnoj ligi Srbije, gde će se potruditi da ostanu na prvom mestu do kraja. Naredni rival je ekipa Metaloplastike a večeras ih očekuje i meč u okviru Kupa protiv Arif Knjaza u Knjaževcu.

Trener Josif Petković u redovnom obraćanju predstavnicima medija redovno je govorio o ciljevima usmerenim ka velikoj četvorci domaćeg rukometa a o utakmici koja ih očekuje za vikend u okviru 14. kola Superlige kaže:

Sve što radimo usmereno je ka plasmanu u plej-of. Konstantno nadograđujemo svoju igru i za sada sve ide dobro. Naravno da postoje sitni problemi ali ih u hodu uspešno rešavamo. Kup nam trenutno nije u prvom planu ali ne bi smo smeli da dozvolimo da ispadnemo. Zadovoljan sam poslom koji su odradili momci i u subotu očekujemo pobedu, kao i večeras.” kaže popularni Joška.

Mladen Krsmančić se složio sa trenerom i dodao da su očekivanja igrača takođe pozitivna, jer su u proteklom periodu na terenu pokazali koliko su dominantni u odnosu na rivale.

Metaloplastika je promenila sistem igre kao i igrački kadar, biće nešto drugačije u odnosu na prethodne utakmice. Iako sam od nedavno u Železničaru znam da postoji rivalstvo ova dva kluba od ranije ali ako damo sve od sebe kao i do sada, neće moći niko da nam parira” dodaje Krsmančić.

Trener je dodao da će u ponedeljak dobiti još jedno pojačanje i to na poziciji desnog beka.

Podsećamo da je “Želja” sa 25 bodova trenutno lider na tabeli. Utakmicu protiv Metaloplastike odigraće u hali Čair u subotu od 18:30 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com