Sport

Žele da nastave pozitivan niz: Radnički na megdan Partizanu

Nakon sinoćne pobede nad Borcem iz Čačka (1:0) fudbalere Radničkog očekuje novi izazov u 10.kolu Superlige Srbije u kojem gostuju beogradskom Partizanu. 

Ne sme dugo da traje euforija u redovima niškog Superligaša, koji se već od ovog jutra sprema za narednu utakmicu.

Nišlije će putovati u Beograd, gde ih dočekuje Partizan, rival sa istim brojem neizgubljenih utakmica u prvenstvu. I Radnički i Partizan su u 9 ogidranih kola pretrpeli samo po jedan poraz.

Tim povodom danas je održano redovno obraćanje medijima, a od sagovornika na raspolaganju su bili šef stručnog štaba Ivan Jević, kao i novajlije u redovima Radničkog Ivan Miladinović i Nikola Raspopović.

Najpre je šef govorio o očekivanjima, ali nije želeo da otkriva potencijalni sastav kao ni planove sa kojima putuje u Beograd:

“Mi nemamo šta da izgubimo. Od sutra ćemo početi sa konkretnim pripremama za ovaj meč. Ponavljam da se još uvek upoznajemo, ali daćemo sve od sebe da trenutnu poziciju na tabeli i opravdamo.”, koncizan je bio trener Nišlija.

Što se povređenih igrača tiče to su i dalje Marko Tomić, Slaviša Stojanović i Anid Travančić koji od danas trenira sa ekipom ali je ipak neizvestan za predstojeći meč. O sastavu će, kaže, odlučivati “u hodu”.

Na pressu su danas govorili i novi igrači, koji su od prvog dana dolaska na Čair dobili poverenje novog šefa struke i odmah zaigrali u startnoj postavi na obe prethodne utakmice.

Nikola Raspopović kao pravi profesionalac respektuje svakog protivnika i dodaje da o narednom rivalu ne treba trošiti reči.

“Partizan ima dosta dobrih igrača koji individualno mogu da budu opasni i naprave višak na terenu. Ali i mi imamo svoje adute. Usvajamo sve zahteve našeg trenera prema tome sve ono što možda nismo pokazali u sinoćnjoj utakmici, prikazaćemo u ovoj koja nam predstoji.”, dodaje Raspopović.

Sa njim se složio i njegov saigrač Ivan Miladinović.

Miladinović je sinoć ranim golom doveo svoju ekipu do vođstva a za meč koji predstoji dodaje da ne treba velika motivacija i očekuje da će se ista završiti povoljnim rezultatom po naše fudbalere.

U prethodnih 5 duela tri puta su slavili crno-beli, Radnički je jednom upisao pobedu, a jednom je ishod bio nerešen.

Utakmica se igra na stadionu Partizana u nedelju, sa početkom u 19 časova, uz direktan televizijski prenos na Areni 1.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com