Hronika

Zbog nesuglasica na poslu zapalio auto svojoj šefici

U ulici Filipa Filipovića u petak 16. marta zapaljeno je vozilo marke seat ibica, vlasništvo 32-godišnje Nišlijke. Prema nezvaničnim informacijama, vozilo je zapalio mladić iz okoline Merošine, a vlasnica automobila mu je bila šefica.

Kao osvetu zbog nesuglasica na poslu, mladić  star 31 godinu iz okoline Merošine zapalio je auto svoje šefice, a niška policija je prijavu dobila istog dana oko 14 sati.

Policija je odmah pronašla izvršioca ovog krivičnog dela i protiv njega će biti podneta krivična prijava i po privatnoj tužbi.

Poslednji slučaj paljenja automobila dogodio se sredinom decembra prošle godine na Bulevaru Nemanjića kada je gorelo vozilo zamenika načelnika niške policije.

To je bilo peto paljenje automobila u mesecu decembru. Prvo je zapaljen automobil zamenika gradonačelnika, zatim direktora „Tržnice“ i dva slučaja paljenja nisu bila povezana sa vršiocima javnih funkcija.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com