DruštvoServisne

Zaplanje bez struje zbog pada dalekovoda

Stanovnici Gadžinog Hana i 33 sela na području te opštine ostali su bez struje nešto posle 11 časova pošto je topola pala i oštetila dalekovod kojim se taj kraj snabdeva električnom energijom, izjavio je predsednik opštine Saša Djordjević.

Prema njegovim rečima stablo je oborila nabujala Kutinska reka.

“Radnici Elektrodistribucije su već na terenu i pokušavaju da poprave kvar, ali teško je reći kada će snabdevanje strujom biti normalizovano”, kazao je Djordjević.

On je izjavio da je nabujala Kutinska reka tokom noći i jutra poplavila dve vikendice u blizini sela Taskovići i poljoprivredno zemljište u ataru sela Donji Dušnik, Marina Kutina i Krastavče.

Djordjević je rekao da je u toku čišćenje propusta i onih delova korita u kojima je došlo do nagomilavanja oborenih stabala.

On je dodao da su zaposleni u Direkciji za izgradnju i komunalne delatnosti opštine i lokalne samouprave dežurali cele noći, a tako će biti sve dok se sitacija ne normalizuje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com