Ekonomija

Za pet evra do Dizeldorfa u februaru

Dve avio-kompanije koje redovno lete iz Niša na 9 destinacija Evrope, nude jeftinije  cene karata do kraja zimskog reda letenja.

Za kartu na letu Ryanair-a do jedne destinacije cena karte je već od 4,99 evra , dok se cene na jednoj od pet destinacija Wizz Air-a karte mogu nabaviti po ceni već od 1199 dinara.

Trenutno najpovoljnije letove koje pruža  avio-prevoznik Ryanair do Diseldorfa, odnosno aerodroma Weeze, po ceni od samo 4,99 evra tokom februara meseca.

Karta do Bratislave može se nabaviti po ceni od 7,99 evra, dok je let do Berlina ili Milana, aerodroma Bergamo koštati 9,99 evra tokom februara i marta meseca.

Wizz Air koji redovno saobraća sa aerodroma “Konstantin Veliki” nudi izuzetno povoljne cene avio-karata već od 1199 dinara i to ka Ajndhovenu i Memingenu. Najjeftinije karte do Bazela, Dortmunda i Malmea se kreću po ceni već od 1799 dinara.

Inače karte možete kupiti preko sajta Ryanair-a i Wizz Air-a ili preko ovlašćenih agencija za prodaju avio karata u Nišu i širom Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com