Sport

Za karatiste “Elida” 10 medalja u Arandjelovcu

Karatisti karate kluba “Elid” iz Niša osvojili su minulog vikenda čak 10 medalja u Arandjelovcu, na Seniorskom prvenstvu Karate federacije uže Srbije i takmičenju “Arandjelovac open” na kome su nastupili mladji takmičari.

“Na Seniorskom prvenstvu Karate federacije uže Srbije kata tim “Elida” koji su činili Andrija Stanković, Aleksandar Popović i Dimitrije Ristić osvojio je prvo mesto, a do prvog mesta i zlatne medalje stigao je i Andrija Stanković u pojedinačnoj konkurenciji. Bronzanu medalju u pojedinačnoj konkurencij osvojili su Dimitrije Ristić i Andjela Nikolić”, izjavio je trener “Elida” Radoš Marković.

On je rekao da su u veoma jakoj konkurenciji na takmičenju “Arandjelovac open” odlične rezultate postigli i mladi takmičari “Elida” osvojivši šest medalja

“Juniorski kata tim u sastavu Lazar Rajković, Petar Rupčić i Dimitrije Ristić osvojio je prvo mesto, a u toj istoj kategoriji takmičara u pojedinačnoj kategoriji Petru Rupčiću pripala je bronzana medalja. U pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji poletaraca Mladen Stojadinović osvojio je prvo mesto, a Ognjen Zdravković treće mesto. Lana Miskovski i Mihajlo Stojanović osvojili su srebrne medalje u kategoriji nada, u pojedinačnoj konkurenciji”, istakao je Marković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com