Društvo

Za dobru saradnju zahvalnica od JKP “Naissus”

Oliver Paunović, direkor i vlasnik City Marketing Centra u okviru kojeg posluje najčitaniji gradski portal Niške Vesti dobio je zahvalnicu za uspešnu saradnju sa JKP “Naissus”  povodom osam decenija od organizovanog vodosnabdevanja u našem gradu.

Nišlije piju najbolju vodu u Srbiji, ističu u JKP “Naissus” koje brine o vodosnabdevanju u Nišu.

“Ako se ne brinemo o zdravoj pijaćoj vodi u bliskoj budućnosti ćemo imati problema. Današnje generacije imaju zadatak da se brinu o otpadnam vodama, jer moramo da brinemo o okolini – to oni što nam ostaje. Brinemo o energetskoj efikasnosti i puno radimo na usavršavanju usluga”, kaže direktor niškog vodovoda Dejan Andrejević.

Niške Vesti kao najčitaniji gradski portal redovno prate aktivnosti ovog javnog preduzeća, često ukazujući na probleme građana i uspešno rešavanje istih.

“Tu smo da kritikujemo kada treba, ali smo opet tu i da pohvalimo kada je nešto dobro urađeno. Mi smo servis Nišlija i to je ovo javno preduzeće odlično prepoznalo, zato je zahvalnica danas i u našim rukama”, rekao je direktor i vlasnik City Marketing Centra u okviru kojeg posluju Niške Vesti.

Planovi ovog preduzeća vezani su za ulaganje u sistem koji odlično funkcioniše već 80 godina, ali je potrebno usavršavati ga dodaju iz JKP “Naissus” jer je potrebno obezbediti pouzdanosti i opravdati poverenje Nišlija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com