Sport

Vučić Staši Gejo obećao penjačku stenu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je sportiste koji su osvojili medalje u olimpijskim disciplinama na nedavno završenim takmičenjima, sa trenerima i predsednicima saveza i poručio da će država nastaviti i dalje da podržava sport.

Kod Vučića na prijemu bili su rvači planete Davor Štefanek i Viktor Nemeš, Nišlijka Staša Gejo,  kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić, Milica Starović, Nebojša Grujić i Marko Novaković uz njih i treneri i predsednici saveza.

Predsednik Srbije je zahvalio svim osvajačima medalja i istakao da su svi oni ponos Srbije, prenosi RTS.

On je obećao da će država uraditi sve što je u njenoj moći i pomoći im u pripremama za dalja takmičenja a posebno za sledeću Olimpijadu 2020. godine u Tokiju kao i za izgradnju i pripremu sportskih terena i objekata.

Nišlijka Staša Gejo se nadovezala na reči predsednika i istakla da je penjanje, sport kojim se bavi, sve popularnije u svetu, da se modernizuje i da je neohodna izgradnja stene sa svim onim što je prati kako bi bili u korak sa svetom i napredovali i taj sport omasovili i približili mladima.

Vučić je obećao da će država izgraditi stenu za penjački sport ali isto tako i veslačima poručio da će se raditi na centru za veslački sport.

Opširnije čitajte na RTS-u.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com