Društvo

VOX POPULI: Žardinjere na trotoaru nisu ničija nadležnost?

Miloš Krstić već godinu dana bezuspešno pokušava da reši problem dve žardinjere koje stoje na sred trotoara u ulici Svetozara Markovića. Javio se redakciji Niških Vesti u nadi da će, po objavljivanju teksta i fotografija, ovaj problem ipak biti rešan.

Krstić je poslao fotografije dve velike žardinjere za koje kaže da stoje ispred borja 31 u ulici Svetozara Markovića i ne služe ničemu.

“Postavljene su još pre bombardovanja, a razlog ni tada niko nije znao”, kaže ovaj čitalac Niških Vesti.
Žardinjere su tokom osamnaest godina pomerane udarcima automobila i sada samo smetaju, jer uzan prolaz između njih otežava prolazak majki sa bebama u kolicima. Krstić dodaje da je još teže proći trotoarom u centralnoj niškoj ulici, ako se neko vozilo nepropisno parkira.
“Zvao sam sve moguće službe i niko mi nije izašao u susret. Svi su prebacivali loptu na nekog drugog. Zvao sam policiju, Komunalnu inspekciju, komunalnu policiju, Gradski savet i na kraju JKP Medianu. Tako to traje već godinu dana i ništa”, požalio se.
“Možda ih uklone ako objavite, jer njihovo postojanje nema nikakve svrhe. Hvala i izvolite slike. Možda vas poslušaju”, kazao je Krstić, a mi objavljujemo u nadi da ćemo vrlo brzo moći da napišemo i da je problem rešen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com