Servisne

Vodosnabdevanje, 29.05.2017.

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Trupale, ul. Cara Lazara,Studena -izvorište, ul. Marina Držića, ul. Bujmirska br.2, nas. Šljaka, N.Selo, ul. Jastrebačkih Partizana, ul. Matejevački put bb, preko puta Liona,D.Studena, (priključak za D.Studenu). Usled ovih radova mogući su povremeni prekidi vodosnabdevanja do 15 časova.

ZBOG KVARA NA MREŽI, PREKID VODOSNABDEVANJA U NASELJU“ŠLJAKA“

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u ulici Bujmirskoj 2, nastao je prekid u vodosnabdevanju za korisnike u naselju“Šljaka“. Okončanje radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 13 sati.

Usled havarije na mreži, radovi se obavljaju u ulici Cara Lazara u selu Trupale i manja intervencija na mreži u ulici Jastrebačkih Partizana u Novom Selu. Zbog radova mogući su povremeni prekidi u vodosnabdevanju do 15 sati.

ZBOG RADOVA NA POPRAVCI KVARA OTEŽANO VODOSNABDEVANJE KORISNIKA DUŽ STUDENSKOG CEVOVODA

Usled havarijske intervencije na Studenskom cevovodu u zoni izvorišta Studena, od ponedeljka 29.05. do srede 31.05. biće otežano vodosnabdevanje sa povremenim prekidima. Smanjenje pritiska u vodovodnoj mreži i povremene prekide u snabdevanju vodom imaće korisnici u delovima naselja Studena, Jelašnica (viši delovi naselja), Vlaške šume, Niška Banja (zapadni deo ulice Trga Republike i viši deo Vidoja Jovanovića), Prva Kutina, Suvi Do (viši delovi ulica Milorada Pešića i Vukadina Stošića).

Za vreme radova, JKP“Naissus“ obezbeđuje atotocisterne sa pijaćom vodom za korisnike u delovima naselja sa prekidima u vodosnabdevanju.

Za sve potrebne informacije korisnici mogu da se obrate dežurnim službama JKP“Naissus“ na telefone: 018/502-600 i 018/502-618.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com