Kultura

Vlatko Stefanovski pozvao Nišlije na koncert u Banovini 8. jula (VIDEO)

Gitarska legenda, Vlatko Stefanovski, pozvao je iz Skoplja ljude da dođu 8. jula u Banovinu na koncert koji će održati sa svojim trijom, koji čine i Đoko Maksimovski (bas gitara) i Dejan Milosavljević (bubnjevi). Koncert počinje u 21 sat.

Stefanovski poziva ljude na veliki koncert u Banovini i nada se dobrom vremenu, dobrom zvuku i dobrom raspoloženju

Želeo bih da vam najavim da 08.jula dolazim na veliki koncert u Banovini sa mojim triom i verujem da ćemo imati dobro vreme, dobar zvuk,dobro raspoloženje i da ćemo svi zajedno provesti jedno nezaboravno veče, a do tada veliki pozdrav!”.

Vlatko sa svojim trijom u Nišu nije nastupao punih 7 godina, a za 8.jul najavio je koncert koji će trajati preko 2 sata. Na repertoaru će se naći svi najveći hitovi Vlatka Stefanovskog i grupe Leb i sol, kao što su : “Čuvam noć od budnih”, “Jovano, Jovanke”, “Uči me, majko, karaj me”, “Kao kakao”, “Čukni vo drvo”, “Skopje”, “Makedonsko devojče”, “Mamurni ljudi”, “Gipsy song” i druge.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 900 dinara mogu se kupiti u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje), turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65) i pivnicama Nemir (Obilićev Venac 35) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). Na dan koncerta će koštati 1000 dinara.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com