Kultura

“Violinista na krovu” večeras pred Nišlijama

Ljubitelji pozorišta moći će večeras da pogledaju mjuzikl „Violinista na krovu“ reditelja Desimira Stanojevića koji je ujedno i glavni glumac u ovom komadu. Predstava će u  20 sati biti odigrana na sceni niškog Narodnog pozorišta.

Svetski poznati mjuzikl „Violinista na krovu“, koji je prvi put izveden na sceni niškog pozorišta pre gotovo sedam godina režirao je Desimir Stanojević po tekstu Džozefa Stejna.

Mjuzikl je na sceni niškog teatra premijerno odigran još 2010. godine, ali nije bio izvođen u kontinuitetu. Obnovljen je pre tri godine, glumci su se menjali, ali je komad održao kvalitet.

„Nekada su u našem mjuziklu igrali studenti, koji danas rade neke druge stvari i više se ne bave muzikom ili glumom, ali su zato u ansambl došli novi studenti, doneli novu energiju i predstava živi, zbog čega sam ja prezadovoljan.“ kazao je Niškim Vestima glumac i reditelj Desimir Stanojević.

Cena ulaznice je 400 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com