Kultura

Vilin Grad: Bioskopski program od 12. do 18. januara

Od 12. januara u bioskopu Vilin Grad četiri premijere: SAGA O TRI NEVINA MUŠKARCA, ZAKON NOĆI, LJUBAV JE GORKA i SNEŽNA KRALJICA 3 , VATRA I LED.

 

Novi filmovi u bioskopu:

SAGA O TRI NEVINA MUŠKARCA

Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks. Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Tri momka će pokušati sve moguće i nemoguće. Ovo je do sad bila tabu tema, ali od sada će probleme rešavati roditelji, stričevi, uža i šira rodbina. Do suza će vas nasmejati njihove dogodovštine i situacije kroz koje prolaze ne bi li privoleli svoje devojke na seks.

Detaljnije o projekcijama ovde…

ZAKON NOĆI

Radnja filma se događa u doba prohibicije i prati uspon Joea Coughlina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Joe Coughlin, najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već je odavno okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odrastanju. Sada nakon što je tokom detinjstva “diplomirao” na sitnim krađama, Joe je postao najstašniji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. Ali, život sa druge strane zakona sa sobom nosi visoku cenu.

https://www.youtube.com/watch?v=FFKwa_84xss

Detaljnije o predstavi ovde…

LJUBAV JE GORKA

Poljska, 1990. Vetrovi promena duvaju u Poljskoj. Prva euforična godina slobode, ali i neizvesne budućnosti. Četiri, naizgled, srećne žene različitih godina, odlučuju da je vreme da promene svoj život, bore se za svoju sreću i ispune svoje želje. Agata je mlada majka, zarobljena u nesrećnom braku, koja traži utočište u drugoj, nemogućoj vezi. Renata, koja je starija, je učiteljicaa, fascinirana svojom susetkom Marzenom, bivšom lokalnom misicom, čiji suprug radi u Nemačkoj. Marzenina sestra, Iza, je ljubavnica oca jednog od svojih učenika.

SNEŽNA KRALJICA 3: VATRA I LED

Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno skupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za nezinim roditeljima ali će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt.
Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu…

https://www.youtube.com/watch?v=4Y2YbJhiXco

Detaljnije o predstavama ovde…

Radni dan

Assassin’s Creed 3D, 17:50 20:30
Zašto baš on? 20:00 22:30
Zakon noći, 22:00
Ljubav je gorka, 14:30
Saga o tri nevina muškarca, 16:40
Santa Maria della Salute, 18:20
Pevajmo 3D, 14:00
Snežna kraljica 3: Vatra i led 3D, 16:00

Vikend

Assassin’s Creed 3D, 17:50 20:30
Zašto baš on?, 20:00 22:30
Zakon noći, 22:00
Saga o tri nevina muškarca, 16:40
Santa Maria della Salute, 18:20
Vajana 3D, 14:30
Maša i medved: Nove avanture, 10:30 13:00
Pevajmo 3D, 12:00 14:00
Snežna kraljica: Vatra i led 3D, 11:00 16:00

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com