DruštvoEkonomija

„Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta“

Turistička organizacija Srbije pod sloganom „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta“, u okviru letnje kampanje, kod Avalskog tornja, organizovala je promotivni događaj kojim poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.

Kulturno-istorijsko nasleđe Niša predstavila je Turistička organizacija Niša, u okviru koje se predstavila i Gradska opština Niška Banja kao centar zdravstvenog, avanturističkog i seoskog turizma.

Štand TON-a je posetio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.
IMG-f01e54350a539fe3435ba521bd55802a-V

Niš je na sajtu Turističke organizacije Srbije predstavljen kao jedan od najstarijih gradova na Balkanu i poziva turiste da posete kulturno-istorijske spomenike: Medianu, Tvrđavu, Ćele – kulu, Spomenik oslobodiocima Niša, Logor Crveni krst, Spomen park Bubanj, kao i izletišta u Sićevačkoj i Jelašničkoj klisuri, zatim Bojanine vode, Kamenički vis i Cerjansku pećinu.

Podsetimo, ove godine se prvi put mogu koristiti vaučeri za subvencionisano korišćenje usluga i na teritoriji Gradske opštine Niška Banja.

U Niškoj Banji šest ugostiteljskih objekata se prijavilo i kategorisalo svoje smeštaje za turiste sa vaučerima za odmor. To su: Prenoćište Zone, Smeštaj „Bojić“, Vila Olivera, Sobe Bojić Ljiljane, Smeštaj Tasković i Apartmani Urošević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com