KulturaMagazin

VELIKI USPEH: Niški di džej treći na takmičenju najveće izdavačke kuće na svetu

Nišlija Marko Živadinović ponovo beleži uspehe na svetskoj sceni elektronske muzike.

Najnoviiji uspeh ovog niškog di džeja je visoka treća pozicija na svetskom takmičenju za najveću izdavačku kuću za elektronsku muziku na svetu “Spinnin Records”.

“Još jednom sam opravdao svoj kvalitet i trud pa sam uspeo da se plasiram na visoku treću poziciju. Takođe sam po prvi put dobio ogromnu podršku od izdavačke kuće”, rekao je Marko Niškim Vestima.

On je ušao na konačnu TOP 100 plejlistu na Spotify-ju i dobio njihov lični i javni komentar ispod njegove pesme na njihovom sajtu.

“Ovo je ogroman korak ka mom krajnjem cilju a to je nastup na ogromnim festivalima kao što su “Tomorrowland” i “Ultra Music Festival”. Ukazana mi je i podrška od velikih stranih producenata kao što su Autoerotique, Quintino, Breathe Carolina, Rio Vegas, Martin Garrix, Shaun Frank, Kenn Colt, GirlsLoveDjs. Ime pesme je “OBS3SSION” što ujedno karakteriše i moju upornost ka ostvarenju mojih snova, “, istakao je Marko i dodao da je pesma dostigla neverovatnu cifru od 100.000 pregleda za manje od tri nedelje što je veliki uspeh u pregledima jer on svoje pesme ne objavljuje na YouTube-u.

Na mnogim svetskim plej listama nalezi se i pesma ovog Nišlije. Prezentovana je na velikim festivalima i ogromnim radijima kao što je “Parazhit Radio”. Dobio je brojne poruke iz raznih država sa ogromnom podrškom i ponudama za realizovanje buduće karijere.

Pesmu Maka Živadinovića možete preslušati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com