Društvo

VELIKA PREMIJERA SPOTA niškog benda EX YU

Premijera novog visokobudžetnog spota za pesmu “Veruj noćima” niškog benda “EX YU” zakazana je za četvrtak 31. avgusta kada će spot biti izbačen na Youtube kanal.

Nišlije željno iščekuju ovo ostvarenje koje je za sada pokupilo odlične kritike od onih koji su spot videli u montaži.

Članovi benda nestrpljivo čekaju sutrašnju promociju za prijatelje, zakazanu u niškom hotelu My place i kažu da je spot korak napred.

Foto: EX YU

“Upravo nam je trebao spot da pokažemo kako radimo i predstavimo se široj publici i van granica naše zemlje. Naša omiljena niška publika je tu uvek uz nas i sa njima se družimo svakodnevno, ali nam je trebao i ovaj vid promocije jer imamo odličnu pesmu, rekao je za Niške Vesti pevač Saša Stojadinović.

Ovi niški muzičari potrudili su se da spot izgleda svetski. Snimljen je u inostranstvu a za stajling pevačice Jovane pobrinula se poznata niška kreatorka Ana Grčić, čije haljine nosi i pevačica Svetlana Ražnatović Ceca.

Foto: EX YU

Ovaj bend skoro da u rasporedu nema slobodne termine, jer pored niških klubskih svirki često su rado viđeni gosti i van granica naše zemlje.

Niški Ex Yu bend postoji od 2008. godine. Ovaj sastav radio je kao prateći bend pop pevačice Ane Nikolić. Nakon te saradnje 2012. godine, bend kreće  samostalno da nastupa u sastavu koji je i danas.

Za vrlo kratko vreme, bend je postao najtraženiji u niškom regionu i šire. Ex Yu bend danas važi za jedan od najprestižnijih sastava jugoistočne Srbije. Članovi  imaju velike ambicije i nastavljaju da se bore vrhunskim kvalitetom i nepresušnom energijom.

Dok čekamo novi spot, slušamo kako sviraju ove Nišlije.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=93&v=EunVYVJ_KYg

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com