Društvo

Veći broj letova iz niške vazdušne luke tokom praznika

Povećan je broj letova iz niške vazdušne luke pred ove novogodišnje praznike.

Već su obavljeni dodatni letovi ka Bazelu a za vikend su najavljeni i dodatni letovi na relaciji Cirih-Niš-Cirih, potvrđuju na niškom aerodromu “Konstantin Veliki”.

„Zbog novogodišnjih praznika povećano je interesovanje putnika za letove sa niškog aerodroma. Aviokompanije su odgovorile na zahteve putnika, Viz er od 21. decembra leti ka Bazelu tri puta nedeljno do 8. januara (utorak, četvrtak i subota). Pojačani su letovi i ka Cirihu i od petka 22. decmbra do 8. januara, biće organizovani dva puta nedeljno, petkom i ponedeljkom“, rekla je Ivanka Stanisavljević, PR aerodroma „Konstantin Veliki“ za TV Zona Plus.

Veća frekvencija putnika uobičajna je pred novogodišnje preaznike.

„Pred same praznike imamo veliki broj dolazećih putnika, nakon praznika svi oni vratiće se u gradove gde žive. U ove praznične dane povećan je i broj turista“, kaže Stanisavljević.

Prema niškom aerdromu gravitira čitav region, a presudno je i to što su cene karata vrlo pristupačne završava Stanisavljević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com