Sport

Vaterpolisti Naisa ubedljivo savladali Valjevo

Vaterpolisti Naisa savladali su ubedljivo sinoć na Čairskom bazenu ekipu Valjeva sa 16:10. Razigrale su se Nišlije u drugom poluvremenu i postigle duplo više golova nego u prvom, čime su došli do vrednih bodova.

Utakmicu je obeležilo veliki broj isključenja, savršena igra domaćih sa igračem više 12 (9), ali i dobra odbrana Naisa sa igračem manje.

Prva i druga deonica obeležena je ujednačenom igrom oba tima, jedni su postizali golove, drugi ih pratili. Poveli su gosti u poslednjim minutima prvog poluvremena, međutim kapiten Lazić odbranio je peterac a saigrači se pobrinuli da se na pauzu ode sa rezultatskim egalom (5:5).

U nastavku su se “probudili” domaći vaterpolisti i stavili do znanja da neće prepustiti bodove Valjevčanima. Zahvaljujući raspoloženim igračima Naisa, Boloviću i Omeroviću prednost je otišla na +2, a do kraja treće četvrtine ta prednost je dodatno uvećana. Odlična igra u završnici krunisana je golovima Bolovića, Mitrovića, Đurđevića i Đorđevića, za konačnih 16:10.

Nais je do pobede predvodio Matija Đurđević koji je poentirao 4 puta, dok se kod gostiju golgeterski istakao Iva Rackov sa 3.

U subotu od 20 časova Nais na Čairu dočekuje ekipu Partizana.


Superliga Srbije, 10. kolo – VK Nais – VK Valjevo Gorenje 16:10 (2:3,3:2,6:1,5:4)

Bazen: Čair, Niš

Sudije: Putniković/Kiš;

Igrač više: Nais 12(9), Valjevo Gorenje 17 (6);

Peterci: Nais 2(2), Valjevo Gorenje 1 (0);

NAIS: Lazić 10 odbrana + peterac, Mitrović 2, Pavičić, Ivetić 1, Dimitrijević, M.Milošević 1, Omerović 1, Đurđević 4, Živić 1, Šilj 3 (2), Bolović 2, D.Milošević, Stojadinović, Đorđević 1(1);

VALJEVO GORENJE: Brakočević 6 odbrana, Panajotović 1, Arsenović, Marković, Radulović 2, Rackov 3, Matović 1, Gligorijević, Mitrović 1, Bosić 1, Đorđević 1, Mitrović, Ilić, Marković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com