Promo vesti

Vaša biznis konverzacija po svetskim standardima

Osposobite se za komunikaciju na poslovnim sastancima, seminarima, poslovnim putovanjima, usavršite svoje poslovno pismo u poslovanju sa inostranim  partnerima. Poslovni engleski jezik je specijalizovani kurs engleskog jezika, danas neophodan u poslovnom okruženju.
Škola engleskog jezika Dorothy, Niš u naselju Ratko Jović, pored brojnih kurseva, organizuje i kurseve opšteg poslovnog engleskog jezika.

Važno je osposobiti se za elementarnu komunikaciju u oblasti poslovanja koja je raznovrsna i široka. Za početak, važno je znati kako pismenim ili telefonskim putem komunicirati na engleskom jeziku na poslovnim sastancima, seminarima, poslovnim putovanjima. Polaznik se osposobljava da koristi vokabular i termine shodno situacijama u kojima se nalazi i oblasti u okviru koje se vodi konverzacija. Pored proširenja vokabulara i poboljšanja na polju jezičkog izražavanja pojedinca, potrebno je raditi i na komunikaciji polaznika u različitim situacijama i oblastima poslovanja.

Škola engleskog jezika Dorothy radi po prilagođenom programu  namenjenom poslovnom svetu. Tu su i radionice koje omogućavaju da izmerite svoje sposobnosti konverzacije i dalje je usavršavate.

ADRESA
8. marta 19A
Naselje Ratko Jović

TELEFON
064/3099111

Opširnije na biznis portalu
CityOfNis.rs >>>

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com