Društvo

UPSS: Razočarani smo udvoričkim ponašanjem predstavnika gradske vlasti prema njihovim partijskim šefovima

Nakon što se gradski čelnici nisu odazvali pozivu da dođu na tribinu koju je UPSS organizovao 15. novembra,  doneta je odluka o održavanju protesta 22. novembra sa početkom u 17 časova. Mesto okupljanja je JKP Gradska toplana, a zatim sledi šetnja do Gradske kuće, saopštili su iz Udruženja predsednika skupština stanara (UPSS).

Tribina UPSS održana 15. novembra u mesnoj kancelariji “Božidar Adžija”, privukla je veliki broj Nišlija koji su želeli da čuju analizu rada JKP Objedinjena naplata i JKP Gradska toplana.

“Dali smo više od 100 dana novom rukovodstvu i u tom periodu nije učinjeno ništa naročito vredno za građane. Ali je, zato, drastično poskupelo daljinsko grejanje i to bez osnova. Razočarani smo udvoričkim ponašanjem predstavnika gradske vlasti prema njihovim partijskim šefovima“, kazao je predsednik Skupštine udruženja UPSS-a, prof. dr  Đokica Jovanović.

UPSS tribina

Na tribinu su pozvani gradonačelnik, resorni većnik, direktori Objedinjene naplate i Toplane, ali se nisu odazvali.

“Građani su zainteresovani za opštu komunalnu politiku u gradu i cene usluga koje plaćaju tim preduzećima. Nadali su se prisustvu gradskih rukovodilaca i očekivali su od njih da objasne svoje postupke zadnjih meseci. Građani su nezainteresovani za prazne političke priče i interesuju ih konkretni problemi od kojih zavisi njihov standard“, kazao je na tribini predsednik UPSS Saša Kostić.

Pod sloganom “povedi prijatelje i dođi, mi odlučujemo”, predstavnici UPSS su još jednom pozvali građane da se u utorak, 22. novembra okupe ispred Toplane u 17 sati, a onda protesnom šetnjom do Gradske kuće pokažu svoje nezadovoljstvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com