Društvo

Uništen mobilijar na Kameničkom visu, nadležni najavljuju krivično gonjenje

Povodom najnovijeg vandalskog čina i uništavanja mobilijara na izletištu Kamenički vis, koji je u okviru redovne kontrole danas konstatovala opštinska komunalna inspekcija, Gradska opština Pantelej podneće krivičnu prijavu protiv počinilaca i istrajati na najstrožem sankcionisanju ovakvih huligansko-destruktivnih pojava.

Samo nekoliko dana pošto je, putem medija, široj javnosti prezentovan kompletno obnovljeni izletnički mobilijar na najpopularnijim niškim izletištima, Dabilo i Kamenički vis, u rušilačkoj akciji, potpuno su uništeni drveni venjak i drugi izvaljen do neupotrebljivosti kao i dva ozidana roštilja od betona i betonske kante za otpatke.

S obzirom da svi dosadašnji apeli na svest posetilaca ovih namenskih prostora za boravak u prirodi, uz kontinuirana budžetska ulaganja u njihovo uređenje, nisu proizveli elementarni efekat očuvanja javnog i opšteg dobra svih građana, Gradska opština Pantelej reagovaće na problem isključivo krivičnim gonjenjem.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com