Hronika

Uhvaćen na delu: Ukrao auto koji nije bio zaključan

Tridesetogodišnji muškarac iz Niša je, kako se sumnja, 4. novembra u večernjim časovima ukrao vozilo „seat kordoba“, koje je bilo otključano i nakon toga ga vozio sa falsifikovanim registarskim tablicama.

uhapsen

Ipak, policija je zatekla osumnjičenog dok je pokušavao da startuje vozilo i podnela krivičnu prijavu protiv ovog Nišlije.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetlili su krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg motornog vozila i falsifikovanje isprave i identifikovali osumnjičenog”, navodi se u saopštenju PU Niš. 

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela, policija je u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, podnela krivičnu prijavu protiv M. P. (1986) iz Niša.

Sumnja se da je on 4. novembra 2016. godine, u večernjim satima, u Nišu ukrao vozilo „seat kordoba“, koje je bilo otključano i nakon toga ga vozio sa falsifikovanim registarskim tablicama.

Policija je zatekla osumnjičenog dok je pokušavao da startuje vozilo.

Za M. P. je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Nišu i on je sproveden u Kazneno-popravni zavod u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com