Hronika

UHAPŠENI DILERI: Prilikom pretresa pronađeni narkotici i municija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su A. S. (1979), M. K. (1984), D. K. (1980) i S. S. (1962) sa područja Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Postoje osnovi sumnje da je A. S. u dužem periodu prodavao heroin M. K. i četrdesetdvogodišnjem Nišliji protiv koga je krivična prijava podneta u redovnom postupku zbog sumnje da je posredovao u prodaji droge. Prilikom pretresa kuće A. S. u Niškoj Banji pronađeno je 5,7 grama heroina i vagica za precizno merenje, sa tragovima ove opojne droge.

M. K. i D. K. su, kako se sumnja, heroin prodavali na teritoriji Niša u čemu je posredovao S. S. kod kog je pronađeno 6.000 dinara za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika, navode u policiji.

Pretresom stana M. K. pronađeno je pet paketa sa 1,67 grama heroina, tableta MDMA, vagica za precizno merenje i 23.730 dinara, za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge.
Takođe, oduzeto je i 40 metaka, koji su vlasništvo njegovog oca, pa je protiv njega podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

D. K. se tereti da je heroin koji je, kako se sumnja, kupovao od M. K. preprodavao u Nišu, a kod njega u čarapi pronađena su četiri paketića sa 1,18 grama heroina.

Po nalogu tužioca, četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com