Hronika

Ubijen sekirom u glavu na svom krevetu

U noći između 21. i 22. marta ubijen je Vukadin Božinović (93) iz sela Merdželat kod Svrljiga. Njega je u krevetu, udarcem sekirom u glavu usmrtio ubica koji je kasnije, najverovatnije, opljačkao nesrećnog starca i pobegao sa lica mesta.

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu potvrdili su da se dogodilo ubistvo u selu Merdželat u opštini Svrljig, a da je telo Vukadina Božinovića prebačeno na Institut za sudsku medicinu.

Niške polciija obavila  je uviđaj i  traga za ubicom.

Ovaj zločin su otkrili ćerka ubijenog i njen suprug, kada su u sredu uveče došli da obiđu Božinovića. Oni su prvo bili iznenađeni zaključanom kapijom, a onda je Vukadinov zet preko prozora ušao u kuću i ugledao surov prizor, jer je nesrećnom čoveku glava bila u lokvi krvi.

Pored kreveta u kome je ubijen pronađena je i sekira kojom je izvršeno ubistvo.

Inače, za Vukadina Božinovića se znalo da je imućan, mnogima u selu je pozajmljivao novac, pa postoji sumnja da je i ovo ubistvo iz koristoljublja.

Meštani kažu da je, iako u godinama, Vukadin bio vitalan, sam je brinuo o domaćinstvu nakon smrti druge supruge i radio sve poljoprivredne poslove.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com