Društvo

U susret finalu Memorijalnog turnira „Igrajmo za 16“

Nakon četvrtfinalnih utakmica, koje su odigrane u niškoj „Šivari“, poznati su i polufinalisti Memorijalnog turnira „Igrajmo za 16“. Četiri najbolje ekipe u malom fudbalu su Garnizon vojske Niš, Dunav, Market AMA i ekipa RTV Belle amie.

Oni će se u subotu, 25. marta, nadmetati za prvo mesto i pobednika regionalnog turnira „Igrajmo za 16“

“Turnir u Nišu je kvalitetan i sve utakmice su bile zanimljive i neizvesne. Očekujemo pravu borbu u polufinalu i finalu. Ove završne utakmice igraju se u hali Čair, u subotu, od 13 do 17 sati. Pobednik će predstavljati Niš i region na završnom turniru gradova, koji se održava u Beogradu, 1. i 2. aprila. Tako se podsećamo kolega koji su poginuli tokom bombardovanja 1999. godine, a ujedno prisustvujemo kvalitetnim utakmicama u malom fudbalu”, kaže Dejan Tasić, novinar RTS-a i predstavnik organizatora.

Turnir se igra 18. put, u znak sećanja na 16 poginulih radnika RTS-a, tokom bombardovanja, kada je pogođena i zgrada RTS-a, 23. aprila 1999. godine. Memorijalni turnir u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u Nišu se igra od 2013. godine.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com