Društvo

U rupama na niškim ulicama “procvetalo” cveće

Ulica Dragiše Cvetkovića, 7. jula, Hajduk Veljkova, Prijezdina, Kovanlučka i Pariske komune samo su neko od gradskih saobraćajnica u čijim pukotinama i rupama su nezadovoljne Nišlije u toku današnjeg dana posadili cveće.

Akcija “Masovno ulepšavanje Niša sadjenjem cveća u udarne rupe” organizovana je u znak protesta što nadležni u gradu ne saniraju rupe i druga oštećenja na kolovozu.

Akciju je putem Fejsbuka pokrenuo bivši poslanik Miloš Bošković uz podsećanje da je Direkcija za izgradnju grada obećala da će problem rupa na kolovozu rešiti “s prvim danima proleća”, a nije to učinila iako je počelo leto.

Gradjani Niša koji su se odazvali Boškovićevom pozivu prethodnih dana su označavali ulice u kojima se nalaze udarne rupe.

Gradjani su napravili gugl mapu sa udarnim rupama na kolovozu, kako bi Direkciji olakšali posao i podstakli je da krene sa asfaltiranjem.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com