Hronika

U pucnjavi na svadbi, jedan muškarac povređen u nogu, drugi u glavu

Dve osobe su ranjene u pucnjavi koja se u utorak oko 19 časova dogodila na Stočnom trgu u Nišu. Dvojica muškaraca srednjih godina prebačena su u Klinički centar, jedan sa povredom noge, a drugi glave, a prema prvim informacijama nisu u životnoj opasnosti.

Zavađene i uskomešane Rome sinoć su jedva obuzdali brojni policajci, a na licu mesta je bilo čak četiri policijska vozila i dve ekipe Hitne pomoći. U nekoliko navrata bilo je nasrtaja i na pripadnike policije, ali i novinare.

Povređeni pacijenti iz vatrenog oružja primljeni su nešto posle 19 časova u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu.

„Pacijent koji je prvi prevezen kod nas ima povredu desne noge, najverovatnije iz vatrenog oružja. U toku je dijagnostika. Radimo rentgen i dopler krvnih sudova i posle toga ćemo znati težinu povreda i moći da damo detaljnije informacije“, rekli su u KC-u.

Kako Niške Vesti saznaju, drugi muškarac je u obračunu zadobio povrede glave. Do sukoba dve porodice došlo je na svadbi, kada su se svatovi posvađali, potukli, a na kraju su potegli i oružje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com