Društvo

U Pravno-poslovnoj školi obeležavaju 23. rođendan (FOTO)

Jedna od najmlađih srednjih stručnih škola u Nišu i Srbiji, Pravno-poslovna škola, obeležava 23 godine rada. Organizovali su Sajam virtuelnih preduzeća, Memorijalni šahovski turnir „Milan i Neda“, pokaznu vatrogasnu vežbu u dvorištu OŠ „Radoje Domanović“, i još mnogo aktivnosti, kako bi pokazali budućim đacima, ali i svim zainteresovanim građanima, šta sve rade tokom godine.

Na Sajmu virtuelnih preduzeća ovi mladi ljudi pokazuju šta su naučili u teoriji.

– Moje odeljenje ima kompaniju koja prodaje satove, sve radimo kao da je prava kompanija, prodajemo, izdajemo račune, imamo kataloge. To nam se mnogo sviđa, pripremamo se od septembra za to, i mnogo nam je interesantnije od teorijske nastave, kaže Jovana Živadinović, učenica drugog razreda.

– Kao i svake godine, i ove smo jedna od najatraktivnijih škola za mnoge učenike iz cele Srbije, neophodan je izuzetno visok prag znanja za upis u našu školu, i trudimo se da to sve i opravdamo. Deca između ostalog, imaju tokom školovanja priliku za razmenu učenika sa sličnim školama u Evropi, što je uvek korisno za naše đake, kaže Milorad Gavrilović, direktor Pravno-poslovne škole.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com