Некатегоризовано

U nedelju kićenje Novogodišnje jelke na Trgu

Na Trgu kralja Milana, u nedelju 17. decembra u 17h, Nišlije će imati priliku da zajedno kite veliku Novogodišnju jelku.  Osim u prazničnom ukrašavanju prisutni će uživati i u pesmama dečijih horova i predstavi Pozorišta lutaka.

Praznična groznica danima se širi ulicama grada. Novogodišnju atmosferu upotpuniće i velika jelka u centru Niša, koju će Nišlije okititi zajedničkim snagama, a sav trud nagradiće i Deda Mraz.

Od 17 sati nastupiće kvartet Simfonisjkog orkestra, zatim deca iz NKC-a i Pčelice koja su i pravila ukrase za jelke. U 17.15 počinje predstava Lutkarskog pozorišta, a posle toga imamo i zvanično osvetljavanje jelke “, navodi Stevan Živković, koordinator Kancelarije za mlade.

Ovo nije jedina zabava za namjlađe koja će biti organizovana na Trgu.

Sledeća manifestacija istog tipa biće 23. decembra u podne. Udruženje Drugačiji zajedno sa folklornom grupom Mozaik, to su deca obolela od Daunovog sindroma, imaće svoj performans, Lutkarsko će takođe imati predstavu, a posetiće nas i Deda Mraz. “, navodi Živković.

Ovaj događaj neće opteretiti gradsku kasu, a u Gradu se nadaju da će ovakva akcija postati tradicija.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com