Kultura

U julu muzički festival ROCK IN NIŠ

Ride To Rock Serbia, udruženje koje organizuje nastupe blues-rock-punk-hc-metal bendova u saradnji sa Revolurion Now u Nišu organizuje Rock In Niš, trodnevni besplatan festival na otvorenom, u blizini bazena Vrežina, od 14. do 16. jula, objavio je sajt Balkanrock.

festival je organizovan u nameri da se predstave mladi bendovi sa juga Srbije, ali i iz zemalja okruženja, Hrvatske, Bugarske, Rumunije i Makedonije.

Svi bendovi koji žele da učestvuju treba do 1. jula da dostave biografiju i linkove na alran.srl@gmail.com.

Četiri prvoplasirana benda imaće priliku da nastupaju na koncertima i događajima širom Evrope koje organizuje Ride To Rock Serbia.

Za sada su potvrđeni nastupi bendova: Opposite Way (Niš, Srbija), Brat (Užice, Srbija), N.P.T.E. (Srbija), Blondie Widow (Hrvatska), The Highlanders (Uzice, Srbija), Plutonia (Srbija), Dok7 (Niš, Srbija), Miguel Montalban (UK – Čile), Steel Temple (Makedonija), Revolution (Niš, Srbija), Motorcharge (Srbija), Cardinal Point (Vranje, Srbija).

Konačan spisak svih učesnika biće poznat uskoro.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com