Hronika

U dve saobraćajke povređeno i dvoje dece

Tokom prošle večeri, u razmaku od samo sat vremena, na niškim ulicama dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima su povređene četiri osobe, među kojima i dvoje dece.

 

Na uglu Ulice 25. maj i Južne obilaznice u Komrenu, sinoću 19 časova i 40 minuta sudarili su se “Audi A6” kojim je upravljao Nišlija (59) i “Zastava 101”.

Lakše telesne povrede  dobili su jednomesečna beba, njena dvadesetsedmogodišnja majka i godinu dana stariji otac deteta koji je bio za volanom “Zastave101”.

Beba je bila u naručju majke i na sreću zadobila je lakše povrede. Drugo dete u vozilu, staro tri godine, prošlo je bez povreda.

U Donjovrežinskoj ulici U 20 sati i 35 minuta “Fiat bravo”, niških registarskih oznaka, udario je desetogodišnju devojčicu.

Dete je zadobilo lakše telesne povrede i nakon ukazane pomoći na licu mesta i dijagnostike na Dečijoj klinici,  pušteno na kućno lečenje. Za volanom automobila bio je četrdesetogodišnji Nišlija, kazali su u niškoj policiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com