Društvo

U četvrtak stiže kućica za nišku humanitarku

“U četvrtak stiže kućica, tako je rekao predsednik opštine Medijana Milan Krstić”, kazala je Niškim Vestima Marina Adamović koja je i danas bila na svom “radnom mestu” u Obrenovićevoj ulici.

Ova hrabra žena koja neumorno i svakodnevno  sakuplja novčanu pomoć za obolelu decu širom Srbije, dodaje da kućica treba da stigne iz Kraljeva.

“Videla sam nacrt  i zadovoljna sam. Izgleda vrlo funkcionalno i pristupačno, pa videćemo da li će biti takva kao što je u nacrtu,”rekla je uz osmeh.

Setila se i obećanja premijera Srbije, Aleksandra Vučića prilikom posete Nišu, kada joj je rekao da će za njenu kućicu u Obrenovićevoj dati pet hiljada evra.

“Obzirom na to da firma iz Kraljeva pravi kućicu o svom trošku i ni dinar neće naplatiti, sto puta sam rekla  da bi sada tih obećanih 5000 evra trebalo usmeriti za pomoć bolesnoj deci. To bi bio pravi potez pred praznike”, dodala je.

I u duhu predstojećih praznika, Marina ovih dana ima novi izgled.

“Treba i na ulici da se oseti duh praznika, ja sam sada Mrazica”, kazala je veselo Niškim Vestima.

m-arina

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com