Zdravlje

Ambulanta “Jastrebac” od ponedeljka ponovo radi

Direktorka Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika će od ponedeljka, 14. oktobra, preuzeti posao u ambulanti “Jastrebac” do povratka tamošnjeg lekara koji je na bolovanju, saopšteno je iz Gradske kuće.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je u dogovoru sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom održao u Gradskoj kući sastanak sa rukovodiocima Kliničkog centra Niš, Doma zdravlja Niš, Zavoda za hitnu medicinsku pomoć i Zavoda za zdravstvenu zaštitu zdravlja radnika Niš, a povodom kadrovskih problema u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika u Nišu.

Na sastanku je još jednom konstatovano da Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Niš ima višak zaposlenih u odnosu na usvojene normative i da je, usled loše organizacije posla i upravljanja radom, došlo do neprihvatljive situacije da jedna od ambulanti-ambulanta „Jastrebac“, bude zatvorena.

Na današnjem sastanku dogovoreno je da direktorka Zavoda za zaštitu radnika Niš od ponedeljka, 14.avgusta, preuzme rad u ambulanti „Jastrebac“ do povratka nadležnog lekara sa bolovanja i da se, ukoliko se slični problemi ponovo jave, oni rešavaju u koordinaciji sa Kliničkim centrom Niš, Domom zdravlja i Zavodom za hitnu medicinsku pomoć. Istovremeno, naloženo je da se u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika posao organizuje na način, takav da više ne dolazi do istih ili sličnih problema u radu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com