Društvo

Turističkom vodiču tužba zbog incidenta sa tinejdžerkom na Zakintosu

Nišlija V.P. uputio je odštetni zahtev  beogradskoj turističkoj agenciji jer je, kako tvrdi, vodič S. K. napao i povredio njegovu sedamnaestogodišnju ćerku A. P. (17) tokom letovanja na Zakintosu. Devojčici je ovo bilo prvo, samostalno letovanje.

Njen otac kaže da je A.P. oguljena nadlaktica i iščašena noga zbog čega je do kraja letovanja bila u gipsu, a longeta joj je ponovo stavljena i po povratku u Niš, navodi Telegraf.

Incident se desio  24. jula u Laganasu gde je tinejdžerka otputovala 18. jula, a posle nekoliko dana pridružilo  joj se i nekoliko drugarica. Kako nisu bile smeštene u istom objektu, pitala je vodiča da li bi mogli da se posećuju i on je odobrio.

Vodič je reagovao dok su devojčice slušale muziku u dvorištu vile, jer je bilo kasno, a on  tražio da isključe. Mlada Nišlijka je oglušila o vodičev zahtev i nastavila da peva.

Po navodima oca, S.K. je prvo ćušnuo u glavu, a zatim joj uvio ruku, vukao je do izlaza i izbacio je na ulicu.

“Prilikom pada na beton povredila je nadlakticu i iščašila nogu, pa su je drugarice odnele u ambulantu gde je dobila injekciju i stavljen joj je gips koji je nosila do kraja letovanja”, kaže tinjedžerkin otac za Telegraf.

Otac je rekao da se čuo sa vodičem, koji je priznao grešku uz opravdanje da je bio pod stresom jer je grupa koju je on vodio osumnjičena za ubistvo Amerikanca na ovom grčkom ostrvu.

U  beogradskoj agenciji tvrde da o incidentu ne znaju ništa, a da vodič nije njihov, već radnik grčkog partnera.

Vodič S. K. je na  pitanje Telegrafa o ovom događaju odgovorio porukom da ništa od onog što je otac rekao nije tačno, ali nije hteo ni da kaže kako je A.P. povređena.

Izvor: Telegraf, Alo

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com