Sport

Trojica Nišlija na prestižnom turniru u Surdulici

Na gradskom trgu u Surdulici početkom narednog meseca održaće se prestižni turnir u kojem će snage odmeriti reprezentativci Srbije i reprezentativci ostalih zemalja.

U ogranizaciji Opštine Surdulica i Sportskog Saveza Surdulice, a u saradnji sa Kik boks Savezom Srbije, biće organizovana ova kik boks revija.

Tom prilikom reprezentativci Srbije boriće se protiv predstavnika drugih država među kojima su i aktuelni prvaci Evrope i sveta.

Početak ove manifestacije zakazan je za 5. septembar, na Dan oslobođenja opštine Surdulica. Dan pre toga biće montiran ring i održaće se merenje kao i konferencija za štampu.

“Nakon toga biće održan i javni trening sa repezentativcima i trenerima reprezentacije u cilju promovisanja sporta, fair play-a kao i zdravog načina života. Očekuju nas dobre borbe i kvalitetan program.” poručuje Stevan Živković, član organizacionog tima.

U uvodnim borbama od naših boraca učestvovaće Uroš Živković i Stefan Paunović, dok će u jednoj od glavnih borbi Nišlija Novak Radulović imati svoj meč protiv Ruslana Tokhtarova iz Rusije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com