Sport

Trofej Kupa FS Niša ponovo na Bubnju!

Fudbaleri Cara Konstantina osvojili su ovogodišnji trofej Kupa Niša pobedom nad ekipom popovačke Budućnosti. Meč na stadionu Čair završen je rezultatom 2:2, a nakon boljeg izvođenja penala slavili su fudbaleri sa Bubnja.

Finale kupa na nivou grada privuklo je danas oko 1000 ljubitelja fudbala na stadion Čair. Uprkos lošem i promenljivom vremenu publika je imala šta da vidi na terenu gde se vodila velika borba i viđeno mnoštvo lepih poteza koji su opradali epitet velikog finala.

Poveli su fudbaleri u belim dresovima preko Milutina Ivanovića golom u 6. minutu. Mićunović je u 37. povisio na 2:0, a popovčani su ublažili zaostatak pred odlazak na poluvreme golom Cvetkovića u 39. minutu.

Foto: Niške Vesti

U drugom poluvremenu uspela je Budućnost da dođe do izjednačenja evro golom Džemailjija sa oko 40 metara, a njegov slobodnjak bio je neodbranjiv za golmana Stankovića.

Pošto je utakmica završena nerešenim rezulatom pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

Precizni sa bele tačke za Car Konstantin bili su Strahinja i Mladen Petrović, Mićunović i Denić. Popovčane su obranu trofeja koštali promašaji Vukića i Cvetkovića, tačnije Stankovićeve odbrane istih, dok su se u strelce upisali Stojković i Džemailji.

“Carićima” je uručen prelazni i trofej koji će zadržati u klupskim vitrinama, dok su poraženi dobili pehar u trajno vlasništvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com