Hronika

Tri saobraćajne nezgode u Nišu

U Nišu su se juče dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su učesnici zadobili lakše telesne povrede, potvrdili su u Policijskoj upravi u Nišu.

Motocikl oznake “Vespa” niških tablica i automobil “Fiat” sudarili su se u popodnevnim časovima na Bulevaru Nemanjića, a tom prilikom lakše je povređen vozač motocikla (1963.) koji je pušten na kućno lečenje. Uzroci se utvrđuju a o svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo.

U drugoj nezgodi učestvovali su ponovo motocikl i automobil. Motociklista iz Niša (1997.) koji je upravljao motorom “Piaggio” zadobio je lakše povrede noge u sudaru sa putničkim vozilom marke “Toyota”. Ova nezgoda dogodila se na uglu Vizantijskog bulevara i ulice Dimitrija Dragovića.

O trećoj saobraćajnoj nezgodi nije obaveštena Policijska uprava a iz Hitne pomoći kažu da je dete (2005.) zadobilo lakše telesne povrede i prebačeno na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju. Oni nisu mogli da potvrde pod kojim okolnostima je dete povređeno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com