Promo vesti

Tretman MEZOpen po neverovatnoj ceni uz gratis ponudu

Prave dame vrhunsku negu lica i tela godinma već poveravaju Cozmetic studiju Miracle  koji pruža usluge iz oblasti dekorativne kozmetike, profesionalne i trajne šminke, kao i manikira, pedikira i frizerske usluge.

Karakteristike salona Miracle su vrhunska usluga profesionalnog osoblja, najsavremeniji kozmetički aparati za tretmane lica, neinvazivne tretmane podmlađivanja i uklanjanja nesavršenosti. U salonu za masažu možete uživati u različitim tipovima masaža i anticelulit tretmana.

Cosmetic Studio Miracle
MIRACLE
Kozmetički studio
Trg Kralja Aleksandra 2/VII sprat
064/ 2009992
Facebook
www.miracle.rs
Ono što je trenutno aktuelno u ovoj niškoj kući lepote je akcija za Mezopen. Ovu uslugu nege lica možete da dobijete po ceni od 8 hiljada dinara za 4 tretmana. Uz to tretman mikrodermoabrazije dobijate GRATIS.

U dogovoru sa stručnim kadrom ove kuće lepote, dolazi se uvek do najboljih rešenja – zadovoljstvo na kraju ne izostane.

A toku je i akcija da dovedete svoje telo do savršenstva. Dame koje žele brze rezultate skidanja viška kilograma i celulita,  najčešće biraju Professional body slimming innovation. Opširnije >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com