Hronika

Težak udes kod Niša: Petoro povređenih, jedan teže

U sudaru dva automobila danas u 10 sati na izlazu iz sela Azbresnica povređeno je pet osoba, od kojih je jedan muškarac zadobio teške telesne povrede opasne po život.

U sudaru su učestvovala dva automobila, jedan niških drugi beogradskih tablica. Niška policija potvrdila da su službenici niške policije bili na terenu.

“Mi smo dobili prijavu da je do sudara došlo a o slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, urađen je i uviđaj”, potvrdili su Niškim Vestima u Policijskoj upravi.

U prvom automobilu Lančija Libra niških regitarskih tablica povređena je i žena ’68. godište. Automobilom je upravljao muškarac rođen 1961 iz Bele Palanke. Oboje su zadobili lakše telesne povrede.

Drugi automobil Fiat Punto beogradskih registarskih tablica vozio je muškarac rođen 1971. godine iz Beograda, koji je zadobio lakše telesne povrede. U automobilu su bila i dva saputnika, prvi je muškarac rođen 1945. godine i drugi ’58 godište koji je zadobio teške telesne povrede opasne po život. On je prevezen u niški Klinički centar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com