Hronika

Teške krađe tokom vikenda, mlađi maloletnici obijali kola

Zbog postojanja  sumnje da su tokom vikenda izvršili krivično delo teška krađa, pripadnici Minisarstva unutrašnjih poslova u Nišu podneli su krivične prijave protiv trojice Nišlija.

Sumnja se da je pedesetogodišnji muškarac u subotu, u poslepodnevnim časovima, u jednoj radnji u Nišu odgurnuo radnicu i oduzeo oko 4.000 dinara, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Brzom intervencijom patrole policije, uočen  je u neposrednoj blizini radnje i kod njega je pronađen novac.

Odmah po prijavi građana da dve osobe obijaju putnička vozila u užem centru grada, u nedelju oko ponoći, policija je na delu zatekla četrnaestogodišnjaka i petnaestogodinjaka sa šrafcigerom.

Oni se terete da su prethodno obili tri automobila, a policija je u njihovim rančevima pronašla ukradene predmete, nožnu pumpu, kutiju sa raznim alatom, crnu i vojnu torbu sa alatom, ključeve za odvijanje i šrafcigere.

Krivične prijave će biti dostavljene Višem i Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu u redovnom postupku, saopštili su iz Policijske uprave Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com