Hronika

Teška noć u Prvoj Kutini, putnici mladi ljudi

U sinoćnoj nesreći koja se dogodila na ulazu u Prvu Kutinu oko 21 sat, u pasatu i bmw-u bilo je šest osoba, a jedna od njih ima lakše povrede, kažu meštani. U BMW-u , koja je vozila mlađa žena, bila je i njena majka. Šlep služba je u toku noći odvezla pasat, a bmw se i dalje nalazi na mestu nesreće.

Po nepotvrđenim informacijama koje su Niške Vesti dobile od meštana, direktan sudar dva automobila na ulazu u Prvu Kutinu, uznemirio je meštane i oko stotinu ljudi, zajedno sa policijom i Hitnom pomoći, bilo je noćas na mestu nesreće u želji da pruži pomoć povređenima.

Od siline udarca oba automobila bila su odbačena po dvadeset metara, a bmw je nakon sudara sa pasatom udario i u ogradu obližnje kuće. U ovoj kući je u trenutku nesreće bila žena sa bebom.

U bmw-u se odmah čulo zapomaganje, a po svedočenju meštana, vozač je bila mlađa žena. Sa njom u kolima bila je i njena majka, koja je takođe povređena. Kako kažu, mlađa žena dobila je otvorene prelome kostiju obe noge. BMW se kretao iz pravca Gadžinog Hana ka Nišu.

Svedoci kažu da su u pasatu bile četiri mlađe osobe, dva mladića i dve devojke, a vozilo je išlo iz pravca Niša. Po, takođe nezvaničnim informacijama, ovo vozilo se kretalo velikom brzinom, preko 100 km na sat, i iz za sada neutvrđenih razloga, prešlo na drugu strana puta i direktno se sudarilo sa bmw-om iz suprotnog pravca.

Smrskani bmw Foto: Jovan Stanković

Meštani tvrde da su dva mladića iz Suvog Dola, a dve devojke gošće, koje su bile u poseti. Kažu i da je jedna od njih  iz pasata izašla nepovređena, dok su vozač, drugi mladić i druga devojka teško povređeni.

Kao razlog nesreće pominju se neprilagođena brzina, jer je na ovom delu puta, budući da je u pitanju naseljeno mesto, dozvoljena brzina 40 km na čas.

Šta je pravi uzrok ove teške saobraćajne nesreće, utvrdiće istraga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com