Sport

Teniserke TA “Živković” uspešne na domaćim turnirima

Lepa vest je stigla sa Zlatibora gde je tokom vikenda završen turnir u konkurenciji teniserki do 16 godina. Prvo mesto je pripalo Anđeli Petrović, teniserki Teniske akademije Živković (TAŽ). Anja Stanković takođe je nastavila sa sjajnim partijama i osvojila šampionsku titulu na turniru prve kategorije. Turnir je završen tokom prošle nedelje, a igrao se u Beogradu na terenima TK „Partizan“.

Anđela je u finalu na Zlatiboru savladala Nedu Milenković iz Sokobanje sa 2:0 u setovima (7/6, 6/4), dok je Anja u finalu u Beogradu bila bolja od domaće teniserke Teodore Milić sa 2:0.

„Ovo je rezultat napornog rada u prethodnom periodu. Protivnica je tokom meča konstantno pružala dobar otpor, ali sam na kraju uspela da slavim.“ – rekla je po završetku meča Anđela Petrović.

Pored Anđele i Anje, još jedna teniserka Teniske akademije Živković se u Niš vratila sa medaljom. Reč je o Nini Krstić koja je osvojila treće mesto u Šidu na međunarodnom turniru „Kup nada“ u konkurenciji teniserki do 10 godina. Bravo!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com