Društvo

SVUDA ima karata – samo ih NEMA u legalnoj prodaji!

Karata za mečeve teniske reprezentacije Srbije protiv Rusije, u prvom kolu Dejvis kupa koji se igra u Nišu, više u slobodnoj prodaji nema. Nakon “rasprodaje” kada se juče na biletarnici hale “Čair prodao” i ostatak za samo sat vremena, čitavi kompleti pojavili su se kod tapkaroša, na društvenim mrežama kao i na portalima za prodaju ulaznica.

U Nišu se već sinoć proširila vest gradom da karte mogu da se pronađu kod preprodavaca. Za jedan takmičarski dan, cena karte prelazi 2000 dinara.

Regularna cena ulaznice za prvi i treći dan takmičenja, kada se igraju singl mečevi, juče su prodavane na biletarnici hale “Čair” za 700 dinara, a pojedinačna ulaznica za drugi dan takmičenja, kada je meč dublova, koštala je 400 dinara. Čitav set ulaznica za sva tri tamičarska dana koštao je 1.650 dinara.

Teniseri uveliko treniraju, danas je održan I drugi zvanični pres,  a žreb je zakazan za četvrtak, 2. februar u Oficirskom domu u Nišu.

Prvog dana takmičenja 3. februara igraju se dva singl meča. Prvi meč počinje u 15 sati, a posle njega na programu je drugi.

Meč dublova zakazan je za subotu u 16 časova, dok su u nedelju od 14 časova na programu ponovni mečevi u singlu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com