Društvo

SVETSKI DAN ČIŠĆENJA: Voloneteri čiste Niš

JCI Niš, u okviru Svetskog dana čišćenja, organizuje volontersku akciju čišćenja otpada koja će se održati, u subotu, 15. septembra na području Niša, na lokacijama koje će biti naknadno utvrđene.

Ovim događajem JCI Niš želi da podigne svest o zaštiti životne sredine i priključi se aktivistima iz preko 150 zemalja, koji će se tog dana širom planete suprotstaviti globalnom problemu otpada.

“Pozivamo sve aktiviste, nevladine organizacije, ekologe, ljubitelje prirode, i sve koji žele da učine nešto pozitivno za grad, da se uključe u ovu akciju i daju svoj doprinos tog dana kako bi Niš bio čistiji grad”, kažu organizatori akcije.

JCI Niš je organizacija mladih i aktivnih građana, koja se volonterski bavi organizovanjem kako edukativnih, tako i humanitarnih projekata i ličnim razvojem svojih članova. Njihovi članovi su uspešni mladi ljudi iz različitih sfera, koji su se udružili da daju svoj doprinos društvenoj zajednici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com