Društvo

Svečani prijem brucoša u novom prostoru

Danas je svečanim prijemom nove generacije studenata i zvanično otvoren novi prostor u kome će raditi nastavni centar Fakulteta za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić. Pre dolaska nove generacije studenata upriličen je prijem i koktel za predavače, predstavnike obrazovnih institucija, ustanova, kompanija i medija sa kojima fakultet sarađuje.

Nastavni centar Fakulteta za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić u Nišu je preseljen u nove prostorije koje se nalaze u ulici Vojvode Mišića broj 48.

Preseljenje u novi prostor je značajan korak na našem putu ka ostvarenju ciljeva, koji nam omogućava da unapredimo kvalitet rada, prateći svetske trendove. Savremeno opremljene učionice po svetskim standardima, uz iskusne predavače, ponudiće našim studentima još bolje uslove za ostvarivanje vrhunskih rezultata, istakao je u svom obraćanju koordinator nastavnog centra u Nišu, Prof. dr Zdravko Skakavac.

Studenti na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić mogu studirati: Pravo, Bezbednost i kriminalistiku, Engleski jezik, Poslovnu psihologiju i Psihoterapiju.

U kontinuitetu radimo na unapređenju nastavnog procesa i poboljšanju uslova za rad studenata i nastavnog osoblja i na taj način stvaramo bolje mogućnosti za dalji razvoj. Insistiram na konstataciji da na našem fakultetu mladi ne dobijaju, nego stiču diplomu, zato što zaista želimo da im pružimo kvalitetno i funkcionalno znanje, koje će biti krunisano diplomom, a ova investicija u novi prostor će doprineti tome, rekla je Dekanica Fakulteta za pravne i poslovne studije Prof. dr Mirjana Franceško.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com