Politika

Sve spremno za dolazak predsednika Vučića

Po najavama, u prvu dvodnevnu predsedničku posetu Nišu, predsednik SrbijeAleksandar Vučić dolazi danas. Planirani su  razgovori sa kompanijom Cumtobel i Leonijem koji otvara novi pogon.

Prvi radni sastanak zakazan je sa predstavnicima austrijske firme koja se bavi rasvetom Cumtobel, a sastanak će biti održan u Oficirskom domu, saznaju Niške Vesti.
Sve ulice oko Oficirskog doma od jutros u 9 sati zatvorene su za saobraćaj, uz policijsko obezbeđenje.

 On će prisustvovati potpisivanju ugovora Vlade Srbije i kompanije Cumtobel Group. Nakon ovog potpisivanja biće položen kamen temeljac za izgradnju zgrade ove kompanije na lokaciji Suvi Do.Planiran je i obilazak radova na novom Kliničkom centru u Nišu, a neće izostati ni obilazak niškog Doma zdravlja, dok će veče biti rezervisano za obilazak radova na istočnom kraku Koridora 10, obilaznici oko Dimitrovgrada.

Prvog dana vikenda, u subotu 29. jula u prepodnevnim satima  planirano je puštanje u rad pogona u novoj fabrici Leoni u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com