Društvo

Sve je spremno za doček na Trgu. Nišlije slave uz Van Gog i trubače

Na Trgu kralja Milana u Nišu sugrađani će imati prilike da dočekaju Novu godinu uz grupu „Van Gog“ i „Dejana Petrovića – Big bend“. Celokupna manifestacija koštaće pet i po miliona dinara.

Bina za nastupe je već namontirana i smeštena je odmah pored spomenika na centralnom gradskom trgu, leđima okrenuta ka Tvrđavi, tako da je sve spremno za dplek Nove 2018. godine.

Prema najavama organizatora prvo će nastupiti  „Dejan Petrović big bend“, u 22 sata, a zantim sledi rok nastup grupe  „Van Gog“. 

“Nišlije će novu godinu dočekati uz odbrojavanje, i vatromet u ponoć”,  navodi se u saopštenju Niškog kulturnog centra.

Organizatori ponovo apeluju na građane da izbegavaju korišćenje petardi i ostalih pirotehničkih sredstava, koja mogu da povrede ljude ili izazovu incidente, kao i da alkoholna pića koriste umereno, kako bi bila sprečena mogućnost bilo kakvog eventualnog nemilog događaja.

Da se Nišlije osećaju bezbedno tokom dočeka bruinuće se organi reda i javno komunalna preduzeća, tako da se iz NKC-a nadaju da će se naši sugrađani osećati bezbedno, a da će sam doček proteći bezbedno.

Ulice Vožda Karađorđa i Generala Milojka Lešjanina, od raskrsnice „Sud“ do raskrsnice „Ured“, biti zatvorene 31. decembra u 20 sati, dok će se tonske probe aktera koncertnih dešavanja održavati od 19 do 21 sata, saopštio je organizator.

Odmah nakon koncerta raščistiće se prostor, tako da će ulica biti otvorena najkasnije 1. januara u 6 sati ujutru, dodaju organizatori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com