Društvo

Sugrađani se žalili – JKP “Mediana” reagovala

U ulici Branka Krsmanovića na teritoriji Gradske opštine Medijana pre par dana javio se problem manjka kontejnera za odlaganje otpada, a stanovnici okolnih stambenih zgrada apelovali su na nadležne da im taj problem reše.

Nakon intervencije Niških Vesti JKP “Mediana” reagovala je brzo i pojačala ovu lokaciju još jednim kontejnerom, uz apel sugrađanima da đubre ne odlažu pored njih, kako se ne bi ponovila slika koja je nastala nešto ranije.


Nadležni su tu da reaguju i odrade svoj deo posla, međutim i stanovnici našeg grada imaju određena “zaduženja” koja bi morali da ispune. Najpre, da nauče koji kontejneri čemu služe i kako se pravilno koriste. Ova fotografija nastala je juče u Prvomajskoj ulici, a neko od naših sugrađana očigledno je bio u dilemi da li je ovaj kontejner namenjen za odlaganje plastičnih flaša i pet-ambalaže ili za odlaganje polomljenih plastičnih stolica i još mnoštva otpadnog materijala kome ovde nije mesto.

“Kontejner za sve i svašta”. Foto: Niške Vesti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com