Sport

Stojičić do velike pobede prekidom u prvoj rundi

Borbu koja je 28. aprila održana u Cirihu u organizaciji SMMAC, Nišlija Aleksandar Stojičić okončao je nokautom u prvoj rundi. Domaćeg borca Stojičić je uspeo da savlada i pored toga što je imao brojniju podršku na svom terenu.

Stojičić je posle pobede izavio da su duga pauza, jake povrede i  operacija elementi koji su uneli neizvesnost u same pripreme i realizaciju ovog meča. Osim toga, pripreme je morao da prilagodi i novom protivniku, Rahimu Miradjeddinu.

“Posle kratkog zagrevanja pred samu borbu, osetio sam sigurnost i fokusirao se odlično. Već posle jednog minuta borbe sam uspeo da nametnem svoj ritam borbe, distancu i sve što mi je potrebno da bih mogao da vodim borbu. Ova pobeda i nokaut je jos jedan dokaz mog napornog dugogodišnjeg rada, prvi put sam pobedio ovakvim prekidom i nožnim udarcem.” prvi su utisci niškog borca.

Dodaje da je ovu kombinaciju udaraca uvežbavao mesec i po dana sa trenerom za kikboks i K1 Zijom Poljom. “Čovek koji mi je preneo svoje borilačko iskustvo i pokazao da mogu da budem i nokauter. Sav trud se na kraju isplatio i video u samom meču zbog čega mi je jako drago.

Nišlija je već u pregovorima za naredni meč u Frajburgu za dve nedelje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com